NÄIN ALOITAT

 
 

Aloitamme uudet peruskurssit neljä kertaa vuodessa ja ensimmäisen kerran voi tulla rauhassa tutustumaan. Peruskurssit kestävät noin 2,5kk jonka jälkeen harrastusta voi jatkaa lajin kokeneempien ryhmässä. Kuntopotkunyrkkeilyssä ei ole erillistä peruskurssia, vaan mukaan pääsee muutaman tunnin workshopin kautta, joita järjestetään aina muiden lajien kurssien aloituksen yhteydessä.

 

Salillamme on harrastajia 5 vuotiaista noin 65 vuotiaisiin asti ja jokainen harjoittelee oman tasonsa mukaan. 

 

Peruskurssit harjoittelee kaksi kertaa viikossa ja kurssien jälkeen jokaisessa lajissa treenataan kolme kertaa viikossa. Lajitreenien lisäksi viikoittain on kaikkien lajien harrastajille yhteinen sparrivuoro sekä vapaavuoro.

Uutena harrastajana tarvitset mukaasi vain sisäliikunta vaatteet esim. shortsit ja T-paidan sekä vesipullon. Tatamilla harjoitellaan avojaloin (itsepuolustuslajeissa voi käyttää myös painikenkiä). 

Kun tulet ekaa kertaa salille, niin pukkarin kautta vaatteiden vaihto ja odota oman treenin alkua, jonka jälkeen rohkeasti tatamille. Ohjaaja on todennäköisesti ovella jo vastassa ja ohjaa oikeaan paikkaan ja toivottaa sinut tervetulleeksi. HUOM: alempana video auttamassa kun tulet ekaa kertaa.

Valitse laji tai lajit mitkä eniten sinua kiinnostaa ja klikkaa kyseisen lajin sivu auki niin löydät lisätietoa lajista.

 

Seuraavat peruskurssit alkavat viikolla 2. Tarkat päivämäärät ja kellonajat ilmoitetaan lähempänä. Treenikalenterista näkyy harjoitusajat.

181A0067 (1).jpg
181A0167.jpg